Specialisaties

Home

specialisaties

Praktijk Bianca is gespecialiseerd in diverse behandelingen. Daarin ligt de focus elk op een ander welzijns gebied.
Ook voor jou is er een speciale focus die het beste bij je past.

Westerse reflexzone therapie

Elk deel van uw lichaam is terug te vinden op uw voeten. Door deze zones te masseren wordt uw lichaam gestimuleerd te herstellen.

Neuroflex

Neuroreflexologie is een bijzondere techniek en behandelwijze die is ontstaan vanuit de klassieke voetreflexologie. Neuroreflexologie behandelt de reflexzones van de zenuwen op de voet het is een intensieve en effectieve therapie een verdieping en vervolg van de klassieke voetreflexologie erg effectief bij pijn.

Hooggevoeligheid

Voor hooggevoelige personen geeft een combinatie van aura en chakra behandeling hele mooie resultaten. In deze nieuwe tijd, een fase waarin de wereld zich nu bevind, veranderingen op allerlei gebieden. Nieuwe chakra”s komen tot ontwikkeling, verhoging van de trilling.  geeft veranderingen op elk niveau. Hierbij horen nieuwe klachten. Met de nieuwe chakra”s is er een tweede imuunsysteem ontdekt dadt we met deze massagetechnieken kunnen versterken.

Kinder reflexologie

Kinderen vereisen afhankelijk van hun leeftijd een andere aanpak. Een andere manier van communiceren en een andere manier van masseren dan volwassenen. Kinderen reageren heel goed op voetreflexmassage. Het is een manier van communiceren zonder woorden, het gaat van ziel tot ziel. Kinderen vangen de gehele dag veel prikkels op, voetreflex kan kinderen tot rust brengen, kan ze helpen om deze prikkels op een harmonieuze wijze te verwerken.

Oncoreflex

Tijdens of na de reguliere behandelingen van tumoren zijn er vaak vele bijwerkingen, voetreflexologie kan hier drastische vermindering in brengen. Ook een optimaal herstel na de reguliere behandeling is een onderdeel waar voetreflexologie veel in kan betekenen. Vele wetenschappelijke onderzoeken hebben dit al aangetoond. Ook geeft de voetreflex u de rust om de achtbaan van emoties waarin u zich bevind te kalmeren.

Chinese reflextherapie

De chinese geneeskunde heeft een andere visie dan de natuurgeneeskunde of de energetische geneeskunde. Hierbij wordt gebruik gemaant van meridianen en acupunctuurpunten. Ook kunnen hierbij voedingsadviezen worden gegeven wat naast de kruiden een grote rol spelen in de chinese geneeskunde.

Energetische behandeling

Neuroreflexologie is een bijzondere techniek en behandelwijze die is ontstaan vanuit de klassieke voetreflexologie. Neuroreflexologie behandelt de reflexzones van de zenuwen op de voet het is een intensieve en effectieve therapie een verdieping en vervolg van de klassieke voetreflexologie erg effectief bij pijn.

Zonnevlecht

Je maar missen we een stukje doorzettingskracht om ze uit te voeren u wilt misschien graag uw routines veranderen of u heeft een droomproject bedacht maar als het tijd is voor de uitvoering blijft u steken. In ons zonnevlecht bevind zich het derde energiecentrum. Een slecht werkende zonnevlecht kan een rommelende buik, misselijkheid of maagpijn veroorzaken. Ook zelfvertrouwen en doelgerichtheid horen bij de zonnevlecht.

Polariteit

Bij polariteit is er sprake van een techniek waarbij de therapeut op lichaams- en energetisch niveau gelijktijdig bezig is. Tussen de verschillende polen van het lichaam. Het evenwicht tussen lichaam, emoties en geest wordt hersteld. Wanneer dit uit balans is geeft dit een ophoping , een blokkade, ergens anders in het lichaam ontstaat dan een tekort. Door de massage wordt de energiestroom tussen de polen weer op gang gebracht wat de weg vrijmaakt om emoties te verwerken en gedachtes die voor blokkades zorgen op te heffen.

Metamorfose

Neuroreflexologie is een bijzondere techniek en behandelwijze die is ontstaan vanuit de klassieke voetreflexologie. Neuroreflexologie behandelt de reflexzones van de zenuwen op de voet het is een intensieve en effectieve therapie een verdieping en vervolg van de klassieke voetreflexologie erg effectief bij pijn.

Chakra

Een klacht past bij een van de 7 hoofdchakra s.  aansluitend bij uw klacht is de onbalans snel gevonden.

Chakra massage is een massage om alle aspecten van de mens aan te raken. Alle aspecten houdt in dat door de massage ook gedachten en emoties worden aangeraakt die horen bij de chakra . het chakra systeem bestaat uit vele chakrapunten in de massage gaan ik uit van de 7 hoofdchakra die een centrale punten van energiestromen in ons lichaam. Deze 7 punten corresponderen met grote zenuwbundels en organen . in deze nieuwe tijd zijn er nieuwe chakra”s gevonden die ons goed kunnen beschermen tegen de hectische tijd waarin wij ons bevinden.

Chinese energetische arm of been massage

In de chinese geneeskunde maken we gebruik van de meridianen en de acupunctuurpunten. Elk orgaan heeft een meridiaan , er zijn yin en yang meridianen. Elke yin meridiaan is een koppel met een yang meridiaan en behoren samen bij een element. Er zijn 5 elementen, wanneer een element uit balans is kan deze ook een ander element uitputten. Door een energetische arm of been massage te geven  behandel je 3 koppels meridianen waardoor je een groot bereik hebt. Door deze meridianen op de huid zacht te masseren kun je blokkades opheffen en ook de emoties de ruimte geven zodat deze kunnen worden verwerkt. Vooral op de armen is het bereik van de emoties erg groot.

Aura

Onze aura is opgebouwd uit verschillende lagen, iedere laag heeft zijn eigen betekenis. Deze lagen lopen door elkaar heen hierdoor kunnen emoties fysiek voelbaar zijn. De emotionele laag verbind zich dan met de fysieke laag. Iedere emotie is een voelbare beweging in ons energetisch veld. Wanneer een emotie niet of niet goed wordt verwerkt wordt deze opgeslagen in onze cellen. Deze hebben een geheugen en onthouden alles waar ze nog gebruik van willen of kunnen maken. De auramassage dient ervoor om vastzittende energie in de arua los te maken. De energie gaat stromen en de aura wordt gereinigd.

Unieke boosts

Unieke Boosts worden in groepsverband gegeven. Elk met een eigen concentratie gebied. De voordelen van unieke boosts: contact met lotgenoten. Inzicht in de
oorzaak van de klacht. Tips om met kleine aanpassingen blijvend resultaat te houden. Jezelf leren masseren op de voet om zelf klachten te kunnen verminderen.