Mijn naam is Bianca en ik ben 40 jaar geleden geboren op Goeree-Overflakkee, dat is het eiland waar mijn roots liggen. En nee, Goeree-Overflakkee hoort niet tot de provincie Zeeland! Haha. Na een tijdje het leven buiten het eiland te hebben ervaren, ben ik teruggekeerd naar mijn roots en vorm ik nu samen met mijn partner en 3 kinderen een heel mooi en compleet gezin in Melissant.

Zo mooi en compleet als nu is mijn leven niet altijd geweest. Na een hele stressvolle periode zei mijn lichaam stop. Mijn lichaam stopte met veel verschillende essentiƫle functies, waardoor ik in mijn bewegingsvrijheid beperkt raakte. Met veel tijd en rust ben ik weer langzaam opgeknapt, alleen een visuele beperking is gebleven. Via een natuurgenezer ben ik veel beter in mijn vel komen te zitten.

Ik heb geleerd dat stress veel vage klachten maar ook ernstige beschadigingen kan veroorzaken. Gelukkig is ons lichaam flexibel en kan het veel zelf herstellen wanneer wij goed naar ons lichaam luisteren en het met respect behandelen.

Mijn persoonlijke ervaring en kennis wil ik graag delen met mensen die in eenzelfde situatie zitten. Ik wil mensen helpen om de weg omhoog weer te vinden. Inmiddels heb ik het tweede jaar van mijn voetreflexzonetherapie opleiding afgerond en ben ik mijn eigen praktijk gestart.